Boulac
CONTROLEER BESCHIKBAARHEID
Kies hieronder een periode en bekijk de beschikbaarheid in ons park:
Verblijfsduur:
Aankomstdatum
 
Hibou gesloten
Tijdelijk is de Hibou gesloten. Spoedig hierover meer.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gastenboek

Naam: Herman Wouters - Beverwijk 21/08/2017
Wat hebben wij weer genoten, ondanks het wisselvallige weer.
Vooral bij le hibou vast we heerlijk maar ook zeker gezellig hebben gegeten en gedronken .
Onze dank gaat dan ook vooral naar Jessica en jelle en staf uit.
Wat een service en een gastvrijheid .huiskamer gevoel en vakantie modus.
Nogmaals bedankt .dikke 10
   
Naam: Caroline 19/06/2015
We hadden een 6 persoonshuisje gehuurd. Wat een heerlijk schoon en compleet huis. Alles is aanwezig, in de keuken mist niets en alles ziet er heel netjes uit, huisje is ook heel erg schoon. Hele ruime badkamer, leuke open haard en vuurkorf buiten dus zowel in de zomer als winter lekker vuurtje maken. Leuk terras met prima stoelen. Het is een van de eerste huisjes op het park, dus je kunt lopend naar het zwembad of receptie.
Huisje ligt bijna in het bos, de kinderen hebben heerlijk gespeeld in het beekje naast het huis. Onze zoon van 7 was helemaal gelukkig omdat hij zo´n mooie hut in het bos kon maken. Samen met zijn zus staken ze de beekjes over en liepen door het bos naar de geheime hut, kikkervisjes gevangen in het meer, echt een natuurweekend! En natuurlijk alle spelletjes uitgeprobeerd. Park is prachtig, veel privacy bij de huisjes en mooie wandelingen door het bos. Blij met de Nederlandse zenders zodat voetbal niet gemist werd :-). Misschien komen we nog wel eens terug!

Caroline & familie 5-8 juni 2015
   
Naam: Eduard Dozy - Eindhoven 7/04/2013
De midweek na Pasen was koud, bijna bitter koud. Maar we kwam ergens anders voor. Wij waren nog steeds zo blij met onze zevenjarige Golden Retriever Sammy, dat we hem een wandelvakantie hadden aangeboden. Wij mochten mee. We hebben genoten van ruime aanbod van wandelpaden in de bossen rondom het park. Uitgebreid gewandeld. Heerlijk. En ook de open haard deed goed zijn werk.
   
Naam: Rogier De Groot - Schoonhoven 17/10/2012
Nadat mijn ouders 20/25 jaar lang hier hun bungalow hebben gehad. En wij hier 3 tot 4 maal per jaar zaten, krijg ik nu toch na 10 jaar afwezigheid de kriebels om nu met mijn gezin hier weer is herinneringen op te halen. Misschien tot snel Le Boulac.
   
Naam: jeanpaul gordts - liedekerke 20/12/2011
voor onze 5de keer naar boulac geweest en weeral was alles dik in orde bedankt en tot een volgende keer
   
1 | 2 | 3 | 4

 

DOMAINE LE BOULAC | Rue du Bois 36, 6941 Izier (Durbuy), BelgiË | telefoon: +32 (0)86 400 486 | telefax: +32 (0)86 400 802 | info@boulac.be                       

Welkom - Het Vakantiepark - Een bungalow huren - Een bungalow kopen - De omgeving - Gastenboek - Contact - Nieuwsbrief

© 2018 De Molder & Partner  / webdesign ...  / fotografie en teksten