Bremweg 4 (nr 12) - VERKOCHT

107.000,-

Unieke kans: huisje aan het meer te koop Aanvaarding per direct mogelijk.
Ooit kochten wij ons vakantiehuisje aan de Bremweg 4 al vanaf de tekening op haar ligging op de berg, aan het meer. Drie generaties hebben hier met veel plezier vakantie gevierd op één van de mooiste plekjes van het park. Het in 2014 gerenoveerde terras geeft het royale gevoel dat de berg uw eigen tuin is en ’s winters start de sleebaan voor de deur. Het huisje is ruim en licht en werd in 1996 grondig verbouwd; voorzien van comfortabele douche beneden, dakramen, 2e toilet boven en accumulatieverwarming. Grijp uw kans: het komt weinig voor dat een huisje aan het meer te koop komt! Beneden verdieping Keuken Badkamer met douche, wc, fonteintje Extra zithoek aan voorzijde/ruime woonkamer met open haard en houtkachel. Boven 1 slaapkamer met stapelbed Tussenkamer met 2e toilet, wasbak, nieuwe boiler 1 Slaapkamer met dubbel bed en ingebouwde kastenwand Berging/schuurtje aan voorzijde van huis Oppervlakte terrein; 410 m2 Type verwarming; 2 grote accumulatieverwarmingselementen beneden, houtkachel, open haard Boven; 3 electrische wandelementen; in elke kamer 1 Terras; Gelijkvloers terras op het noord/westen aangelegd in 2014 Parkeergelegenheid op grote collectieve parkeerplaats naast het huis Bergruimte in tussenkamer boven en schuurtje aan voorzijde

 

Aantal kamers: 3
Geschikt voor: 6 personen
Aantal badkamers: 1
Aantal woonlagen: 2
Berging: ja
Verwarming: elektrisch
Isolatie: nee
Ligging terras: noord-west
Aanvaarding: in overleg
Neem contact met ons op Contact

Meer koopwoningen

Eikenpad 4 (nr 4) makelaar SCHMIDT - Optie

In deze bungalow geniet u van Domaine le Boulac en zijn uitzichten. Prachtig gelegen en dicht bij het zwembad, de speeltuin en het restaurant. De verkoop loop via www.schmidtwallonie.be/

Kenmerken

€ 129.500,-
CV op gas
Zonneterras
Dicht bij faciliteiten gelegen
Vrij uitzicht
Bekijken

Bramenpad 2 (nr 68)

Een rustig gelegen bungalow op Domaine le Boulac. Instapklaar.

Kenmerken

€ 129.000,-
maximaal 6 volwassenen
Gemeubuleerd
Open haard en Houtkachel
Betegeld terras
Bekijken

Eikenpad 1 (nr 1)

Eikenpad 1 is dichtbij de faciliteiten gelegen. Bovenaan de weg is ideaal voor mensen slecht ter been of ouders met een kinderwagen. Om bij het zwembad, de speeltuin en het restaurant te komen hoeft u geen steile hellingen te beklimmen. De bungalow is authentiek en knus ingericht. De originele tegelvloer geeft een warm welkom.

Kenmerken

€ 123.500,-
Centraal gelegen
Zonnig terras
2 badkamers
Gasverwarming
Bekijken

Bremweg 4 (nr 12) - VERKOCHT

Unieke kans: huisje aan het meer te koop Aanvaarding per direct mogelijk Ooit kochten wij ons vakantiehuisje aan de Bremweg 4 al vanaf de tekening op haar ligging op de berg, aan het meer. Drie generaties hebben hier met veel plezier vakantie gevierd op één van de mooiste plekjes van het park. Het in 2014 gerenoveerde terras geeft het royale gevoel dat de berg uw eigen tuin is en ’s winters start de sleebaan voor de deur.

Kenmerken

€ 107.000,-
Panorama uitzicht op het meer
Authentieke tegel vloer
In te richten naar eigen smaak
Zonneterras
Bekijken

Varenpad 1 (nr 31) VERKOCHT

Deze bungalow is heerlijk rustig gelegen aan de rand van het bos. De verkoopt loopt via www.schmidtwallonie.be

Kenmerken

€ 98.000,-
6 volwassenen
Zibro kachel, Houtkachel en Openhaard
Grenzend aan het bos
Zonnig terras
Bekijken

Beukenweg 1 (nr 24) - VERKOCHT

In deze prachtig gelegen bungalow met uitzicht over het meer vindt u een heerlijke vakantie plek. Op de twee terrassen is het eerlijk genieten van een hapje of een drankje.

Kenmerken

€ 140.000 verlaagd
Prachtig uitzicht over het meer
Een souterrain (3 verdiepingen)
Zeer net interrieur
Moderne keuken en badkamer
Bekijken