Bungalowpark

Doordat alle bungalows op ons park privébezit zijn, heeft iedere bungalow een eigen inrichting en sfeer. De bungalows zijn geschikt voor vier, zes of acht personen. Ben je op zoek naar een onderkomen voor meer dan acht personen? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij denken graag met je mee!

 

De comfortabele bungalows zijn sfeervol, bieden genoeg privacy en zijn prachtig gelegen in het groen. De meeste bungalows bestaan uit twee verdiepingen. Ze beschikken over een gezellige woonkamer, een eigen keuken, een uitgebreide inventaris, een eigen badkamer, meerdere slaapkamers en een buitenterras om lekker te genieten van de natuurlijke omgeving.

 

Huisdieren zijn in een aantal van onze bungalows welkom (één huisdier per bungalow). Wil je jouw huisdier meenemen? Dan dien je dit bij je reservering aan te geven. Alle bungalows zijn rookvrij. Een aantal bungalows is bewust kindvriendelijk ingericht en beschikt standaard over een kinderbedje en –stoel. Mocht je hier interesse in hebben, laat dat dan weten bij je reservering. Indien je andere specifieke wensen hebt over de bungalow, vraag onze receptiemedewerkers dan naar de meest geschikte bungalow voor jouw verblijf op ons park.

 

Last minute boeken?

Wil je vandaag nog naar ons prachtige park komen? Bel ons dan gerust. Wij vinden dan graag een passende bungalow voor je die vrij is op dit moment. 

 

Algemene voorwaarden

 

Download de algemene voorwaarden

Alle bungalows beschikken over:

  • Woonkamer met zitgedeelte
  • Keuken met inventaris
  • Twee of drie slaapkamers
  • Buitenterras
  • Badkamer met douche
  • Toilet
Boek nu

Wat zeggen onze gasten :

Prachtige plek om heerlijk tot rust te komen, met of zonder kids

Nikki Braam

Zeer positief verrast toen we het huisje binnen stapten. Super ingericht, origineel en volledig. Er schijnen hier 105 bungalows te staan, maar daar merk je niks van! Heel rustig.

Jan Klaassen

Wat een heerlijk schone en complete bungalow! De kinderen hebben heerlijk gespeeld in het beekje naast het huis, hutten gebouwd en alle spelletjes uitgeprobeerd. Het park is prachtig, veel privacy en we hebben mooie wandelingen door het bos gemaakt.

Caroline